Münchausen totta...kai

Münchausen totta...kai

Joel Elstelän kirjoittama ja ohjaama, vuonna 2014 valmistunut komediallinen monologi Münchausen totta...kai. Tämä huikea tarina tuo esille ennenkuulumattomia seikkoja vivahteikkaan Paroni von Münchausenin elämästä. Tämä verraton paroni maalaa verkkokalvoillesi sellaisen maailman jota et tiennyt olevan olemassakaan ja paljastaa muunmuassa, mitä tapahtui hänen käydessään kuussa  ja kuinka kammottava paikka onkaan helvetti? Ja nämä kaikki hän on tietysti kokenut itse henkilökohtaisesti, totta...kai.

Esitys sai ensi-iltansa toukokuussa 2014 Suur-Miehikkälän seurantalolla. Tämän jälkeen esitys on kiertänyt eri paikoissa, niin teattereissa, ravintoloissa kuin yksityistilaisuuksissakin. Esityksiä on ollut mm. Teatteri Beowulfissa, Klubiteatterissa ja Haminan teatterissa. Kesällä 2015 esitys kiersi kuukauden ajan ympäri Suomea ja esityksiä kiertueelle kertyi 17.

Tämä yhden miehen show on helposti liikuteltavissa ja soveltuu hyvin erillaisiin tiloihin ja tilaisuuksiin.

Käsikirjoitus: Joel Elstelä

Ohjaus: Joel Elstelä

Puvustus: Sanna Pietilä

Karl Friedrich Hieronymus von Münchausen: Antti Peltola

Kiitokset:

Teatteri Beowulf, Haminan teatteri, Ulla Peltola, Erkki Peltola, Anni Kiri, Laura Karpasuo, Janita Roine, Henri Liikkanen, Kimmo Kytö, Leila Tylli, Kilpi Ry, Juho Repo, Henni Kiri, Juha Kylmälä, Veikon Kone Karhunpesä, Vesa Hovi, Ismo Vakkari.

Katso Münchausen totta...kai traileri osoitteesta: 

https://www.youtube.com/watch?v=OyZyzIkD5sE