Antti Peltola T:mi

Vuonna 2014 perustettu yritys tarjoaa esittävien taiteiden palveluja. Yrityksen perustaja Antti Peltola on vuonna 1988 syntynyt miehikkäläislähtöinen, Teatterikorkeakoulun opinnot vuonna 2013 aloittanut, näyttelijä. Hän on valmistunut Teatterikorkeakoulusta Teatteritaiteen Kandidaatiksi vuonna 2016.

Antti on ollut aktiivisesti teatteritoiminassa mukana jo vuodesta 2001. Tie on vienyt harrastajateatterista kohti ammattinäyttelijän uraa. Peltola on näytellyt mm. Haminan teatterissa, Teatteri Beowulfissa sekä Lahden Sibeliustalolla. Viime syksynä hänet nähtiin Helsingin Kaupunginteatterin Komisario Palmun erehdys -näytelmässä, ja tulevana kesänä Rauman kesäteatterissa.

Kesällä 2014 valmistui Joel Elstelän kirjoittama ja ohjaama komediallinen tarina Paroni von Münchausenista, ja esitys on edelleen tilattavissa. Tässä yhden miehen vauhdikkaassa esityksessä Paronina häärii Antti Peltola, ja se on miehen ensimmäinen monologiesitys. Esityksiä Münchausen totta...kai:sta on kertynyt jo lähes 40 mm. Teatteri Beowulfissa, Klubiteatterissa, Haminan teatterissa ja Turun Linnateatterissa. Kesällä 2015 Münchausen seurueineen kiersi ympäri Suomea. Kuukauden mittaiseen kiertueeseen mahtui yhteensä 17 esitystä.

Teatteritöiden lisäksi Antti tekee säännöllisesti nyrkkeilyiltojen kehäkuulutuksia. Syksyllä 2015 Antti oli kehässä Kotka Boxing Night 2 -tapahtumassa Karhuvuoren urheilutalolla, sekä Töölön Kisahallissa Ringside Fight Night:ssa. Vuoteen 2016 mahtui myös yksi pyörähdys kehässä, Boxing in Salo -illassa.